Forum

Ranga 4
GameReapers
Ranga: 4
100 Gier

Witam, czy nie natknął się może ktoś kiedyś na płytę ze 100 grami? Była to zwykła płyta, na którą ktoś wgrał 100 gier, a na niej było napisane "100 games". Pamiętam, że znajdowały się tam takie gry jak: -Litil Divil; -pang; -P.O.D; -G-Nome; -The Flintstones: Dino: Lost in Bedrock; -Tank Commander, itp. Gry dość takie mało znane, jestem po prostu ciekaw czy tylko ja miałem taką płytę, bo teraz jej nie mam i bardzo chciałbym sobie przejrzeć te gry i i dowiedzieć się o ich tytułach, bo wiele z nich było dobrych. Gdy odpalało się płytę otwierał się folder ze 100 innymi folderami w środku, nie miały nadanych konkretnych tytułów, były poprostu ponumerowane.

2014-08-09 22:55:54

Odpowiedzi:

Ranga 5
Ami
Ranga: 5
2014-08-10 13:02:58

Miałam taką kolekcję na CD, równą setkę gierek... pamiętam, że miałam tam nawet gierki dla dorosłych(Vida, Teresa i inne przeboje :) ) a na końcu listy był Zool. Takie pomieszanie z poplątaniem. Ale nie wiem skąd to wówczas wytrzasnęłam, czy był to jakiś dodatek do czasopisma czy nie. Prędzej przypuszczam, że była to kopia, którą żeśmy sobie w klasie z kolegami kopiowali jeden od drugiego. . ktoś zgromadził wszystko w jednym folderze, wypalił i się rozsiało. :-) A było to w czasach, kiedy mało kto mógł cokolwiek "wypalać" .. taka płyta z taaaaką kolekcją to było wtedy coś! Każdy chciał mieć i każdy kumplowi, który to miał - odpalał kilka dyszek, fajne czasy. :)

1

Dodaj nowy post

Zaloguj się, aby dodać swój post na forum!
Nie masz konta? załóż je!
Stare Gry -:. Copyright by Stare.e-gry.net .:- Abandonware