Cześć wszystkim, to mój pierwszy post i nie jestem botem. Poszukuję gry jak w temacie. W latach 2000-2004. Gra wyglądała tak: rzut z góry na żywopłotowy las jakby labirynt( jak np. w bomberze ale dużo ładniejsza), po którym chodził wiking( lub gall) z łukiem i poruszał się w prawo w lewo góra dół, perspektywa była jednak taka że widziało się drzewa krzewy i naszego bohatera z boku. Strzelało się do tych zwierząt leśnych(miedzy innymi niedzwiedzi) i coś tam zbierało, jak zastrzelił wszystkie zwierzaki, zniszczyło ich gniazda i zebrało to co miało się zebrać przechodziło się do następnego poziomu. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie. Proszę o pomoc w poszukiwaniu tej gry!
problem w tym że nie będzie jej w best game, szukałem po youtubie po obrazkach i nic, liczę że ktoś grał kiedyś, niegdyś:)
W internecie, np na Youtube na bank są encyklopedie gier. Czyli np wpisać "best games 2000-2005" i przeglądać.
hej, dzięki za odpowiedź. Poziomy gry były rozmieru poziomów do bombera czyli mieściły się na jednym ekranie, tylko, że grafika, była bardzo ładna i szczegółowa.
Mi chodzi po głowie tylk o"Hexplore" ale nie do końca pasuje do Twojego opisu i jest nieco starsza bo w 1999 pamiętam, że ją kupowałem.