Z okazji świąt Bożego Narodzenia pragnę życzyć wszystkim zdrowia, szczęścia i pomyślności, a także więcej radości w nadchodzącym 2018 roku, żeby ten rok był lepszy od poprzedniego ;). I oczywiście dużo czasu i chęci na granie ;).

Na nadchodzące chwile Życzenia Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, bo przeżywanie ich z najbliższymi daje więcej radości, niż siedzienie tylko przed monitorem. Pomimo wszystko w dobie obniżania cen starych gier komputerowych, w wolnych od pracy chwilach, życzę również grania w każdy porządny tytuł, który dawał nam kiedyś przyjemność.
Szczęśliwego Nowego Roku 2018!
Ja również życzę wszystkim tu spokojnych i duchowych świąt, abyście znaleźli i uzupełnili energię na kolejny rok, który z pewnością będzie ciekawy, wielu się w nim pogrąży, wielu zginie. Im bliżej czasów ostatecznych tym więcej się na świecie dzieje, tym więcej ludzi ponosi ofiarę, ale nie zapominajcie o broni w którą uzbroił nas sam Bóg! Imię Jezusa, które powinno przy każdym stole wigilijnym zabrzmieć i być wychwalone! Życzę wielkich przemyśleń w tym czasie, roztropności i prostej logiki, bo na pewno nie jesteśmy na tym świecie żeby się dobrze nażreć i wypić! Z Bogiem ku przyszłości!
I również odemnie wszystkiego najlepszego z okazji świąt i szczęśliwego nowego 2k18 roku.
Ja również dołączam się do życzeń i wszystkim użytkownikom serwisu życzę Wesołych ;)
PS. Ostatnio popularne jest powiedzenie "truskawka na torcie", ale myślę, że i wisienka na choince może się przyjąć!