Życzenia świąteczne 2024
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
Niech ten czas przyniesie Wam spokój, radość i chwilę na powrót do ukochanych klasyków. Wszystkiego najlepszego, retrogracze, życzą admini 🙂🎄🎄.
2024-12-24 20:08:44
2024-12-26 22:29:42
No właśnie trochę zajmuje to czasu, tym bardziej, że nie przesiaduję przy kompie zbyt wiele. Jak już znajdę godzinkę, żeby włączyć w ogóle komputer w domu, to średnio chce mi się bawić w sprawdzanie gier, uruchamianie ich, robienie screenów itp. Jakbyś to robił przed przesłaniem do serwisu, to znacznie ułatwiłoby zadanie 😉. Nie każdy ma ten komfort, żeby przesiadywać przy tym, a jak wspomniałem, czasami zdarzały się gry wybrakowane, np. gra uruchamiała się prawidłowo, ale po ukończeniu pierwszego poziomu się zawieszała, bo brakowało plików z cutscenkami i nie chciało przejść dalej. To wszystko muszę sprawdzać za każdym razem, więc zwykle to trwa trochę dłużej niż się może wydawać 🙂.
2024-12-25 22:35:12
Z czasem je dodam. Jak już Ci wspominałem na priv, sprawę ułatwiłoby, gdybyś wysyłane gry sprawdzał i dodawał autorskie screeny. Niestety, ale czasami muszę szukać innej wersji, bo przesłana przez ciebie nie chce się uruchamiać, albo brakuje w niej plików. Do tego do każdej gry robię nowy screen, jak się uda uruchomić. Te dodawane przez ciebie, są z innych stron, często ze znakiem wodnym 😅.